Yoho Artwear

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun articol in cos.

ai cosul gol?
Vezi cosul

Salut si bine c-ai venit!

Probabil ca dacă ai aterizat pe pagina asta inseamna ca vrei sa stii cate ceva despre noi si despre Yoho Artwear.

Sunt tone de ţoale prin mall-uri, tone de ţoale care asteaptă sa fie livrate online… doar primim cu totii cel putin 3 mailuri pe zi in care suntem ispititi cu genti, pantofi, tricouri care mai de care mai de firma, care mai de care mai reduse. Si-atunci ce naiba mai vrem noi, si ce loc mai avem in tot peisajul asta?
Pai… sinceri sa fim, am inceput chestia asta dintr-un motiv simplu: ca ne place.

Ne-am gandit sa aducem niste lucruri de pe-afară care sa aiba legatura cu ce ne place nouă din muzica, sport, street, sau mai stiu eu ce forma de exprimare, care nu tre’ sa fie neaparat cultă, ci mai ales autentică. De-aia veti vedea in pravalia noastra online lucruri care te duc cu gandul de la anii ‘70 pana la zilele noastre.

Si noua ne-a trecut prin cap c-ar putea fi un ghiveci necomestibil, asta pana cand am intalnit in parcul Carol din Bucuresti o gasca de adolescenti care se indreptau spre Arenele Romane si care purtau DC shoes cu hanorac Metallica, Converse cu sleeve Iron Maiden.

Ar fi totusi o preferinta in ceea ce ne priveste, iar pe scurt se numeste US California. Nu stim daca de la ocean & sun, dar parca oamenii de acolo, indiferent de varsta, detin secretul in a fi cool natural, fara mari eforturi.

Pace!

Compara

Nu ai produse la comparatie.

Cosul meu

Nu ai niciun articol in cos.

Transport gratuit

contact
  1. artwear@yoho.ro
  2. telefon: 0751 077.535
Magazin online imbracaminte si accesorii urban, rock, tattoo, BMX, Moto si MMA importate direct din US.