Yoho Artwear

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun articol in cos.

ai cosul gol?
Vezi cosul

Garantie si retur

Calitatea Produselor

Produsele furnizate de Yoho Artwear sunt originale, noi si respecta legea dreptului de autor si alte legi aferente in vigoare. Pozele sunt reale si, de cele mai multe ori, produsele noastre arata mult mai bine in realitate.

Respectam legislatia RO, EU … plus BS (Bunul Simt, nu BullShit).
E simplu!

Daca in termen de 10 zile de când ai primit produsul vrei sa-l returnezi, n-ai nevoie de nici un motiv! Cu o simpla notificare scrisa pe adresa artwear@yoho.ro îl returnezi si gata, iar singurele costuri pe care le suporti sunt cheltuielile directe de returnare a produsului. Tu ne spui daca vrei sa-ti returnam banii sau sa schimbi cu alt produs. Asta daca:

  • produsul nu e purtat, parfumat, spalat, sau are cine știe ce alte urme de uzură
  • produsul are ambalajul original, etichetele sau alte accesorii cu care a fost livrat

Daca au trecut mai mult de 10 zile dar nu mai mult de 30 de zile de la primirea produsului, îl poti returna dacă ai constatat un defect de fabricatie, sau dacă care s-a stricat din cauza unui defect de fabricatie. Poti sa-l schimbi cu altul sau poti sa ceri banii înapoi, cu conditia să ne trimiti si ambalajul original, stickere, etichete etc.

Mai sunt si niște exceptii: dacă greșim noi (trimitem alt produs, trimitem un produs cu defect), facem cum vrei tu: iti dam banii înapoi sau iti înlocuim produsul, iar asta pe cheltuiala noastră.

Mai simplu de-atât nu se poate! Uite ce trebuie sa faci daca vrei sa returnezi un produs:

1. tu ne trimiti un mail pe adresa artwear@yoho.ro in care ne spui despre intentia ta.
2. dacă vrei, mai stăm de vorba: poate nu-i marimea buna, poate nu te prinde culoarea, poate te pacalim sa cumperi altceva in schimb. Daca nu, nu! Iti trimitem banii in maxim 30 zile de când am primit produsul returnat.
3. pregatești produsul de drum: ii pui in ambalajul cu care ti-a fost livrat (daca ambalajul este unul personalizat), etichete, accesorii, stickere, chemi un curier si trimiti pachetul

contact
  1. artwear@yoho.ro
  2. telefon: 0751 077.535
Magazin online imbracaminte si accesorii urban, rock, tattoo, BMX, Moto si MMA importate direct din US.