Yoho Artwear

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun articol in cos.

ai cosul gol?
Vezi cosul

Livrare

Lucram cu mai multi curieri rapizi asa ca livram, in general, pe tot teritoriul patriei.

Pretul produselor afisat pe site este in lei (TVA inclus) si nu include taxa de transport, pe care cumparatorul trebuie sa o achite (daca nu avem vreo promotie in acest sens).

Coletul cu produsele comandate va fi livrat fix la adresa specificata, iar contravaloarea coletului (incluzând si taxa de transport) se va achita prin ramburs, in numerar, la agentul curierului.

Costul transportului este 12 lei in Bucuresti si 16 lei in restul tarii.

Daca valoarea transportului e prea mare (tarifele percepute pentru orase sau localitati mai izolate sunt ceva mai mari), discutam si încercam sa gasim o varianta ok.

In mod sigur, nu vei avea surprize (neplacute), pentru ca, asa cum am spus… sigur, sigur vei fi contactat telefonic dupa ce ai facut comanda pe site, la numarul pe care ni l-ai lasat. Daca numarul de telefon nu este disponibil, te vom contacta pe mail, iar daca in termen de 10 zile nu dam de tine, comanda va fi anulata.

Termenul de livrare

Daca ne trimiti comanda pana pe la ora 2, noi expediem in aceeasi zi. Daca nu, a doua zi, lucratoare sa fie! Curierul iti aduce coletul, de regula, intr-o zi lucratoare.

Exceptie!

Este posibil ca, desi pe site ai vazut stoc disponibil, produsul dorit sa fie deja dat. Exista un decalaj de cateva ore intre procesarea reala a comenzilor, care pot fi primite din mai multe surse, si actualizarea stocului pe site. Insa iti garantam ca exceptia va ramane exceptie.

Urmarirea coletului

Poti vedea exact unde este coletul tau, si daca esti înregistrat pe site.. si daca nu.

Daca esti înregistrat, vei folosi codul AWB al coletului din Istoricul comenzilor, daca nu esti înregistrat vei avea o optiune de urmarire a comenzii.

contact
  1. artwear@yoho.ro
  2. telefon: 0751 077.535
Magazin online imbracaminte si accesorii urban, rock, tattoo, BMX, Moto si MMA importate direct din US.