Yoho Artwear

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun articol in cos.

ai cosul gol?
Vezi cosul

Termeni si conditii

Bine c-ai venit pe www.yoho.ro!

In cazul in care vei continua sa utilizezi acest site (inregistrat pe domeniul www.yoho.ro), esti de acord sa respecti si sa accepti termenii si conditiile de utilizare de mai jos care, impreuna cu politica de confidentialitate , guverneaza relatia dintre acest site si tine.

Termenii „Yoho Artware”, „Yoho”, „noi” sau „noastra” se refera la proprietarul acestui web site, ale carui date de identificare sunt:

Epik Team Srl
CIF: 32704314
J40/788/2014
Showroom: Str. Liveni 18, Bucuresti, sector 6
Sediul social: Bd. 1 Mai nr. 37, Bucuresti - Romania

Termenul „tu”, „tine”, „ta” se refera la utilizatorul sau vizitatorul acestui web site.

Utilizarea acestui web site este supusa urmatorilor termeni si conditii:

 • Prezentul web site este un magazin online, specializat in comercializarea de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii
 • Majoritatea continutului acestui web site este reprezentat de catalogul de produse comercializate si functiile necesare procesului de achizitie online. Restul continutului este complementar catalogului de produse si ofera functii si informatii menite sa usureze si sa creeze o experienta cat mai placuta pe web site-ul nostru. Exista posibilitatea ca anumite informatii si fotografii sa nu fie foarte exacte sau actualizate la timp, caz in care nu ne asumam raspunderea privind eventuale daune provocate de utilizarea acestora de catre tine, indiferent de scop.
 • Toate preturile afisate pe site includ TVA
 • Achizitia produselor comercializate pe acest web site nu implica crearea unui cont de utilizator, desi inregistrarea pe site iti acorda functii suplimentare care iti vor usura interactiunea cu acest site.
 • Esti de acord sa ne acorzi dreptul de utilizare al continutului pe care il generezi pe acest site, sub forma de comentarii, recenzii (review) etc. indiferent de formatul utilizat: text sau imagine
 • Iti asumi raspunderea privind continutul pe care il generezi pe web site sub forma de comentarii, recenzii (review) etc. si care este disponibil in mod public. Nu ne asumam raspunderea pentru ceea ce publici, insa ne asumam dreptul de a modera acest continut si, in cazuri extrem, sa-ti blocam accesul la contul de utilizator in cazul in care, in mod repetat, aduci ofense la adresa altor utilizatori, grupuri, persoane etc sau publici continul ilegal.
 • Nici noi, nici tertii nu asigura sau garanteaza ca informatiile si materialele publicate pe acest web site sunt exacte, actuale, complete sau adecvate folosiri intr-un anumit scop. Esti de acord cu faptul ca aceste informatii si materiale pot fi inexacte sau eronate, drept pentru care nu suntem raspunzatori pentru acestea, in masura permisa de lege.
 • Putem in orice moment sa modificam informatiile de pe site, fara nicio instiintare prealabila. Aici sunt incluse si modificarile de pret, fotografii, informatii despre produse si servicii.
 • Folosirea informatiilor si materialelor acestui web site este facuta pe raspunderea ta. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca produsele, serviciile si informatiile disponibile pe acest web site corespund cerintelor tale.
 • Acest web site contine materiale care sunt in proprietatea noastra sau pentru care avem drept de utilizare. Aceste materiale includ, insa nu se limiteaza la: design, compozitie, aspect si grafica. Reproducerea acestora este interzisa.
 • Toate marcile reproduse pe acest web site, care nu se afla in proprietatea noastra sau pentru care nu avem licenta de utilizare, sunt recunoscute prin afisarea proprietarului pe web site.
 • Pentru utilizarea neautorizata a acestui web ne rezervam dreptul de a solicita daune sau de a ne adresa organelor abilitate in caz de infractiune.
 • Acest web site poate contine link-uri catre alte web site-uri. Aceste link-uri sunt publicate in interesul tau, pentru acces la informatii suplimentare. Acestea nu implica sustinerea noastra pentru site-urile destinatie, pentru al caror continut nu ne asumam nicio raspundere.
 • Utilizarea acestui web site de catre tine, precum si orice disputa ivita ca urmare a utilizarii, este supusa legilor Romaniei.
contact
 1. artwear@yoho.ro
 2. telefon: 0751 077.535
Magazin online imbracaminte si accesorii urban, rock, tattoo, BMX, Moto si MMA importate direct din US.